Podcast; Wees eens niet zo gelukkig!

Vanuit mijn derde boek ‘Het kleine grote frustratieboek’ ben ik met verschillende normale mensen in gesprek gegaan over geluk. Wanneer zijn we er eigenlijk teveel mee bezig? En wat betekent geluk nog tegenwoordig? Luister mee en ik hoor graag jouw mening over geluk.

Podcast

Het normale mens Charlotte

De perfecte reis. De mooiste eilanden bezichtigen, de perfecte plaatjes schieten en tussendoor vooral de reis naar je innerlijke zelf afleggen. Jezelf leren kennen.
Ongeveer 40% van de Nederlandse generatie Y mensen hebben dit wel een keer gedaan, maar is het allemaal wel zo perfect? Charlotte is eerlijk over haar reis en waar ze tegenaan liep. Zo ondekte ze dat de gesprekken in Bali net zo oppervlakkig kunnen zijn als in Amsterdam.

Het normale mens Annemarie

Een podcast voor normale mensen. Voor de Corona tijd heb ik met het normale mens Annemarie een gesprek gehad over haar pessimistische en introverte karakter. Het is niet zo zeer dat ze negatief in het leven staat, zelf noemt ze het gewoon realistisch. We hebben een open gesprek over geluk en wat geluk voor haar betekent. Herkenbaar of verder praten? Stuur me dan vooral even een bericht op mijn Instagram; @guusjeslagter of natuurlijk Annemarie zelf: @Whitebeepro

Het normale mens Semra

Semra is een onvervulde reiziger, eigenlijk is ze het meest gelukkig op reis. Als ze in Nederland komt wordt ze alweer snel geconfronteerd met het haastige leven zonder tijd of ruimte voor spontaniteit.
Tijdens iedere reis heeft ze haar verhalen en bevindingen opgeschreven wat uiteindelijk een groot verhaal over geluk is geworden. Voor de Corona tijd ging ik met Semra in gesprek over geluk en hoe ze geluk in Nederland ervaart tegenover alle andere culturen die ze heeft opgezocht.

Het normale mens Nick

Wanneer ben je teveel met geluk bezig? Misschien op het moment dat je er zoveel mee bezig bent, je als gevolg een burn-out op loopt. Soms kunnen we zo erg met de toekomst bezig zijn dat we het hier en nu vergeten. Nick vertelt over zijn ervaring met geluk wat leidde tot een burn-out. Uiteindelijk heeft hij zijn ervaring in zijn eigen toneelstuk verwikkeld dat in Mei zou plaatsvinden. Helaas is dat door Corona uitgesteld.