Het boek: Het kleine grote frustratieboek

“Als gelukkig mens ben je niet altijd gelukkig”

Er zijn boeken over Japans geluk, Zweeds geluk, Deens geluk, Frysk geluk – en er zijn er vast nog een heleboel die we vergeten zijn. En niet alleen in de boekhandel, maar ook op sociale media worden we ermee doodgegooid: #blessed, #goodlife, #dankbaar, #happiness. Geluk is het hoogst haalbare.
Maar mogen we dan nooit eens een dagje lekker gefrustreerd zijn? Even kwaad zijn omdat iets gewoon niet gaat zoals jij wil? Zeker wel.
In Het grote kleine frustratieboek vind je opdrachten, illustraties en nog veel meer om je frustratie kwijt te kunnen.

Het boek: De Kleine Wereldverbeteraar

"Omdat jij de verandering al kan maken"

De Kleine Wereldverbeteraar is een boek vol met sprookjes die een grote knipoog zijn naar de huidige leefwereld. Ze laten je nadenken over de maatschappij en omgang met anderen én de wereld. Een boek wat je positiever laat denken.

Het is een vervolg op ‘Dit Ben Ik’; eerst jezelf accepteren en sterk in je eigen kracht staan. Dan pas kan je om je heen kijken en zien wat jij al voor verandering teweeg kan brengen.

Boek 'Dit Ben Ik'

“weten wat je wilt is weten wie je bent”

Sinds maart 2016 ligt het boek ‘Dit Ben Ik’ in de winkels. Dit boek is geschreven met de motivatie die Guusje vandaag de dag nog steeds hanteert; zelfkennis is het begin van een betere wereld.

Door de trainingen en workshops omtrent persoonlijke ontwikkeling laat Guusje mensen stap voor stap naar zichzelf keren. Ze creëert een sterke kern van jouw persoonlijkheid waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en een sterker zicht op wat je wilt in de toekomst.

Het boek ‘Dit Ben Ik’ is inmiddels uitgegroeid tot de onderneming; Bureau Dit Ben Ik. Het boek is helaas niet meer verkrijgbaar, maar het gedachtengoed en methodiek leeft voort in het bedrijf. En wie weet… zou er zomaar nog een boek kunnen komen.